fbpx

Santokhi en Brunswijk voeren politiek overleg

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk hadden vandaag hun regulier overleg.
Dit staat wekelijks op de agenda, zodat beleid kan worden gestroomlijnd en de agenda van de achter hun liggende en toekomende week kan worden besproken. Dit wekelijks proces zorgt er ook voor dat er genoemde autoriteiten beter op elkaar afgestemd zijn, meldt de Communicatiedienst Suriname.
De agendapunten waren onder andere het proces om te komen tot de aanstelling van districtscommissarissen en het aanstellen van Raden van Commissarissen en Raden van Bestuur of – Toezicht. Deze agendapunten kregen specifieke aandacht vanwege de luide roep uit de samenleving. Er is dan ook geluisterd naar de wensen en grieven die vanuit het volk naar voren zijn gekomen.
Met betrekking tot de Raden van Bestuur is besloten dat er gesproken zal worden met personen die eerder in functie waren en wederom zijn voorgedragen. Vanuit het oogpunt van de kritiek uit de samenleving worden aanstellingen besproken met betrokkenen.
Het doel is om beslissingen in overeenstemming te brengen met een gewenste situatie waarbij de gevoelens van de samenleving worden meegenomen. Besluiten zullen uiteindelijk conform de statutaire bepalingen worden genomen.

BEKIJK OOK
Newmont Suriname eist dat alle werknemers gevaccineerd zijn tegen Covid-19