fbpx

Santokhi spreekt verkopers en bezoekers Lelydorp Markt

GFC NIEUWS- Een delegatie onder leiding van VHP-voorzitter Chan Santokhi voerde zondag gesprekken met verkopers en bezoekers op de openbare markt te Lelydorp.

Problemen waarmee de verkopers en bezoekers te kampen hebben zijn in kaart gebracht. De mensen op de markt waren erg enthousiast en willen dat er nu verandering komt in de slechte situatie, waarin de samenleving zich bevindt, meldt de partij in ene bericht.

Santokhi: “mijn bezoek aan kleine markten zoals Koffie Djompo, mijn geboorteplaats, en waar ik nog steeds woon, leert mij iedere keer weer hoe belangrijk het is om de Surinaamse marktraditie te decentraliseren, dus lokaal te maken.

“Zo hoeft men niet ver te reizen boodschappen te halen van de Centrale Markt, want dat kost geld en tijd. Kleine ondernemers, ik roep u op, start je lokale markt, breng ontwikkeling in je eigen wijk. Wij gaan jullie producten tot export producten maken met ‘Made in Suriname’. Beste ondernemers, laten we Suriname redden, 28 zetels, mei 2020, aldus Santokhi.

BEKIJK OOK
Brokopondo Slagbalbond ontvangt sportmateriaal van ROS

Naast het bezoek aan de markt heeft de voorzitter een navratri-ceremonie bijgewoond in Para. Santokhi heeft een heel bezielende en overtuigende boodschap gebracht over de betekenis van God in ons leven. Het bestuur en de totale mandir-gemeenschap heeft blijk van waardering gegeven aan voorzitter Santokhi en delegatie.

In verband met het 70-jarig bestaan van de VHP, heeft de partij van deze gelegenheid gebruik gemaakt om enkele van haar trouwe leden te decoreren.