fbpx
Santhoki en Sapoen: dream team van Wanica

V7 heeft in Wanica een dream team gepresenteerd als het gaat om de twee presidentskandidaten Chandrikapersad Santhoki en Raymond Sapoen.

Dat zei de partijvoorzitter van de VHP zaterdagavond tijdens een bijeenkomst van het Comité Lelydorp voor President dat als doel heeft de kandidaten te promoten zodat zij voldoende stemmen binnenhalen. Het Comite meent dat één van deze twee kandidaten de eerstvolgende president van Suriname moet worden.

Santokhi zegt dat hij zich samen met Sapoen, die afwezig was vanwege andere verplichtingen, vereerd voelt dat hun ressort ze 100% ondersteunt. “We gaan de strijdkar samen trekken in het district. Met een push van jullie zal het makkelijker worden om de meeste stemmen in de wacht te slepen. Misschien lukt het ons ook om alle 7 kandidaten van Wanica in het parlement te krijgen”, zei Santokhi.

Het wordt geen eenvoudige strijd, meent Santokhi. Het gaat volgens hem niet alleen om het positioneren van V7 of het presidentschap binnenhalen. Het gaat om de strijd om Suriname te redden en te bevrijden uit de greep van de huidige machthebbers.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.