fbpx
Samenwerking Biza en BVSS beklonken

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) hebben op donderdag 2 april 2015 een Memorandum of Understanding (MOU) getekend. Dit houdt in dat partijen de komende Avondvierdaagse van 8-11 april, samen zullen werken.

Vanuit Binnenlandse Zaken zal onder meer van de gelegenheid gebruik worden gemaakt om de samenleving te bewegen op 25 mei naar de stembus te gaan. Dit zal gebeuren via informatie en het verstrekken van promo materiaal.

Namens het ministerie van Binnenlandse Zaken zal de Commissie Voorlichting Verkiezingen hotspots opzetten.

De AVD is een evenement waarbij er veel mensen op afkomen. Een uitstekende mogelijkheid om de bewustwording bij de burgers ten aanzien van de stembusgang, te vergroten, meent de Commissie Voorlichting Verkiezingen.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)