fbpx

Samenwerkende coalitiepartijen ontvangen NDP vandaag

GFC NIEUWS- Door een misverstand kon de NDP maandag niet aanwezig zijn bij de hearing met de samenwerkende coalitiepartijen.

Gisteren werd de partij weer uitgenodigd voor vandaag, dinsdag 23 juni, zegt VHP-voorzitter Chan Santokhi.

Santokhi vertelt dat steeds meer organisaties zich aanmelden voor de hearings. Deze zullen voortgezet worden door deskundigen.

De consultaties volgen na een hele reeks hearings die afgelopen 2 weken hebben plaatsgevonden met stakeholders uit alle delen van de samenleving.

Met deze dialoog wenst de nieuwe coalitie inzicht te verkrijgen in de visie van deze partijen, zodat zaken die van belang zijn voor de ontwikkeling van ons land, meegenomen kunnen worden in het nieuw regeerprogramma.

BEKIJK OOK
Officiële ingebruikname praktijklokalen op STS Nickerie

De nieuwe regering wenst met deze consultatieronden een zo breed mogelijk draagvlak te creëren voor het te vormen beleid. Dit vanwege een snelle en voortvarende aanpak van crisis waar ons land zich momenteel in bevind.

De voorgenomen hearings zijn erg belangrijk, omdat we met zijn allen weten dat de situatie in het land zeer ernstig is. De nood is erg hoog en we zullen bij het uitzetten van het beleid realistisch moeten blijven, benadrukt Santokhi.