fbpx
SAB overhandigt eerste ‘Borgoe Srefidensie Edition’ aan president Santokhi

GFC NIEUWS- De Suriname Alcoholic Beverages heeft het eerste exemplaar van de Borgoe Srefidensi Edition overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi.

Met de handeling heeft de alcoholproducent de Srefidensi Edition van haar alcohol onder de merknaam Borgoe officieel gelanceerd.

SAB-directeur Steven Ma Ajong noemt het een eer om het eerste exemplaar aan de president te overhandigen. Zeker gezien het belang van de herdenking van 45 jaar Srefidensi. Na deze actie is het bedrijf gereed om het product onmiddellijk op de markt te brengen voor de verkoop.

President Santokhi heeft zich lovend geuit over de actie van SAB. “Als regering stellen we het enorm op prijs als Surinaamse producten op de markt worden gebracht. Soms kan het product veel meer doen dan diplomaten. We zien wat producten doen in andere landen in de wereld.”

“Het is goed als wij als regering Surinaams ondernemerschap ondersteunen.” De president geeft de garantie dat er projecten in de pijplijn liggen waar kleine tot grote ondernemers in het komende jaar aan hun trekken zullen komen. Dit moment zal ertoe bijdragen dat Surinamers trotser worden.

Gelet op de reacties die het staatshoofd hebben bereikt, zegt de president dat er een enorme belangstelling is voor het product. De SAB-directeur zegt dat er ook vanuit het buitenland belangstelling is getoond voor het product.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.