fbpx
‘s Werelds kleinste tweeling sterft na negen maanden

GFC NIEUWS- Een tweelingbaby, die behoort tot een van de kleinste baby’s die wereldwijd werd geboren, is gestorven.

Talia Keates, 33, beviel negen maanden geleden van Ashley en Joe. De tweeling brak het record van meest kleinste baby’s ooit. De vrouw was 23 weken zwanger.

Joe woog 429 gram en Ashley slechts 403 gram.

Talia en haar echtgenoot Oliver, 35, onthulden deze week dat kleine Ashley die weken leed aan complicaties aan haar longen, is gestorven.

Talia: “Het breekt mijn hart. Ze hebben zoveel meegemaakt en zouden het volgens artsen bij de geboorte niet halen, maar na 4,5 maanden mochten ze uit het ziekenhuis. Het lijkt mij niet rechtvaardig. Nu zal Joe alleen moeten opgroeien zonder Ashley.”

De baby’s waren bij de geboorte zo klein dat ze met gemak pastten in de hand van hun moeder. Hun lichaam was onvoldoende ontwikkeld en hun ogen waren nog dichtgeplakt.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.