fbpx
‘ s Lands Hospitaal neemt goederen ter waarde van €40.000 in gebruik

Het s’ Lands Hospitaal mocht vandaag in het Moeder -en Kindcentrum goederen ter waarde van 40.000 euro in ontvangst nemen.

De goederen bestaan uit 40 baby wiegjes, 1 resuscitatietafel en 1 kindermonitor.

Stichting België voor Suriname(Belvosur,) had in de maand februari een cheuque van euro 40.000 geschonken aan de ziekeninstelling.

De leiding van de ziekeninstelling zegt vooral ingenomen te zijn met de babywiegjes daar de huidige wiegjes ouder zijn dan 40 jaar.

Voorzitter van Belvosur, Stijn Ketelen, gaf aan dat de aanvraag ruim 1,5 jaar terug gedaan is. Het bedrag kon ter beschikking worden gesteld met de hulp van de provincie West Vlaanderen.

Verpleegkundig directeur Suze Holband zegt dat de spullen dringend nodig zijn.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…