fbpx

Ruzie ‘buitenvrouw’: al was ze de laatste vrouw op aarde, dan koos ik nog liever voor een oude hond

“Ook al was zij de allerlaatste vrouw op aarde, dan koos ik nog liever voor een oude hond. Zij is totaal mijn smaak niet, ik val op blank”.

“Je vrouw zou mij niet eens met 1 vinger mogen aanraken, want ik zou er verschrikkelijk van gaan walgen! Er zijn zoveel zeer goed uitziende lichtkleurige jonge meisjes die smeken om een liefdesrelatie met mij. Dus waarom zou ik interesse moeten hebben in je afschuwelijke vrouw? Dus donder direct op uit mijn zaak”.

Zo reageerde de zeer gebelgde eigenaar van een handelszaak in het noorden van Paramaribo, nadat de echtgenoot van zijn medewerkster gistermiddag op dreigende toon verhaal bij hem ging halen.

OOK INTERESSANT
Presentatie ecohydrologische studie Nanni Swamp-ecosysteem

fbpost 1200x1200 broodpap sandhyia | GFCDe jaloerse echtgenoot was woedend, uitte doodbedreigingen en wilde vervolgens op de vuist. De man had informatie ontvangen dat de werkgever zijn levenspartner al enige tijd als maîtresse gebruikt.

Een andere medewerkster van het bedrijf die het voorval meemaakte, zegt aan GFC dat er ernstige doodsbedreigingen zijn geuit aan het adres van haar baas en de situatie bijna is geëscaleerd.

Haar collega is vanwege dit bedreigincident op staande voet ontslagen.