fbpx

Nieuw Russische coronavaccin al geïnjecteerd in dochter van president Poetin

GFC NIEUWS- Het nieuwe pas goedgekeurde Russische coronavaccin is al geïnjecteerd in de dochter van de Russische president Vladimir Poetin.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsPoetin zegt dat zijn kind geen enkele bijwerkingen heeft ervaren. “Het vaccin werkt prima en is veilig”, aldus het Russische staatshoofd.

Eind vorige maand meldde GFC Nieuws dat Rusland al een coronavaccin beschikbaar heeft. Personen die daar wonen zullen binnenkort op grote schaal gevaccineerd worden tegen het potentieel dodelijke virus.

Volgens Russische experts is het vaccin veilig, erg effectief en met succes getest op verschillende mensen. De vaccinontwikkelaars hebben bovendien aangegeven dat er weinig bijwerkingen gemeld zijn.

Sommige personen in Suriname zijn van oordeel dat ons land een verzoek moet doen aan Rusland om de vaccins beschikbaar te stellen voor onze kwetsbare groepen. Hiermee zouden wij sneller uit de coronaellende kunnen komen.

BEKIJK OOK
Van ‘t Hogerhuysstraat zondag afgesloten vanwege werkzaamheden Wegenautoriteit

“Wij hoeven niet alles uit Amerika of Europa. Als president Poetin zijn eigen dochter en volk hiermee laat inenten, moet het wel goed zijn. Het land is op medisch en technologisch gebied veel verder dan menigeen denkt. De Russen gingen ook als eerste richting de maan en niemand hield dat voor mogelijk. Nu zijn ze de eerste in de wereld met een coronavaccin”, is de redenering.