fbpx

Rusland: regering weet dat de NPS een gevaar voor ze is

GFC NIEUWS- “De regering weet dat de NPS een gevaar voor ze is.” Deze gedurfde uitspraak deed de voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, vrijdag tijdens de installatie van de kern Maikoe en omgeving onder leiding van Sawikarta Karno.

Rusland: “we zien dat onze president in problemen is. We zien dat er onrust in het veld ontstaat. De taak is om het land zodanig te transformeren, dat als onze kinderen en kleinkinderen een beter Suriname dan ons zullen hebben.”

“Er zijn nog ongeveer vijf maanden te gaan voordat er gestemd kan worden. Deze vijf maanden zijn erg belangrijk voor u. Als u gaat stemmen, moet u nagaan welke partij een goede toekomst kan brengen voor u en uw familie. Als u kijkt naar de historie van het land, is het steeds de NPS die verandering heeft gebracht,” haalde Rusland aan.

BEKIJK OOK
President Santokhi roept bij Internationale Yoga Dag op tot significant verschil

Het bestuur Maikoe werd geadviseerd om de buurtbewoners ervan bewust te maken dat er geen andere partij is dan de NPS. Ze moeten doordrongen zijn over het belang om naar de stembus te gaan en te stemmen op de NPS.

“Als u naar de stembus gaat, stemt u voor uzelf. Kijkt u naar alle politieke leiders en partijen en maak een evaluatie op een eerlijke manier en denk na over welke partij kan doen wat u nodig heeft. Wanneer men merkt dat de NPS het alternatief is, zullen de aanvallen de komende vijf maanden niet uitblijven. Er zullen dingen gedaan worden om de groene partij in de problemen te brengen,” aldus Rusland.