fbpx

Rusland: NPS is het alternatief

GFC NIEUWS- “A kondre e krey, ai bari,” zegt de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland.

De maanden moeten de laatste regeermaanden voor regering Bouterse moeten zijn, zei Rusland tijdens een bijeenkomst van de NPS in Pontbuiten.

Hoofdbestuurslid Patricia Etnel, die haar jeugd in Pontbuiten heeft doorgebracht, zegt dat de wijk NPS twee zetels kan opleveren.

“Er moet veel gedaan worden in de wijk om de buurtbewoners op de groene partij te laten stemmen. In Pontbuiten zie je armoede. We moeten met goede plannen komen om de mensen te begeleiden. Er zijn veel eenoudergezinnen en het is een kinderrijk gebied. Verder zijn er veel drop-outs en hangjongeren. Laat Pontbuiten een gebied zijn waar er leefbaarheid is en normen en waarden,” haalde Etnel aan.

BEKIJK OOK
Btw zal geen kostprijsverhogend, maar wel inflatoir effect hebben

“Laten wij als NPS’ers huis-aan-huis gaan vertellen, waarom de groene partij de keus moet zijn op de verkiezingsdag. Als jullie willen dat Rusland president wordt, moeten jullie hem 18 zetels geven. We hebben de NPS nodig, in de regering. De verkiezingsdag moet een dag van victorie zijn, een dag van overwinning, ” aldus Etnel.

Volgens Rusland zal de partij de komende maanden hard en strategisch werken. “Zorgt u ervoor dat u de huidige regering afstraft en stemt op de NPS. Alles waarvan u denkt dat de NDP goed kan doen, kan de NPS beter. Als de paarse partij aan de macht komt, vernietigen ze het land.”