fbpx

Rusland geeft boodschap van hoop en moed tijdens kerstviering

“Wij moeten de moed niet opgeven, maar hoop blijven hebben. Als je geen hoop meer hebt, houdt alles in het leven op. Wij moeten dus door gaan met de NPS, de Frambo in het leven. Wij zijn het licht in Suriname en wij zullen ernaar toe werken dat de NPS het weer voor het zeggen heeft in Suriname.” Dit was de hartverwarmende boodschap van de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland in Grun Dyari.

De NPS organiseerde op dinsdagavond een kerstdiner voor leden en sympathisanten. De opkomst was bijzonder goed te noemen, laat de partij weten in een bericht.

De topman van de groene partij zei dat Suriname momenteel in grote financiële problemen verkeert. “En wij voelen het”, werd opgetekend. De mensen die het moeilijk hebben, zitten radeloos te kijken, weet Rusland. De NPS heeft daarom alle krachten gebundeld om het leven in deze ellendige tijd ietwat aangenaam te maken. De kerstviering is een manier om de hoop erin te houden.

OOK INTERESSANT
Studiegroep Aanpassing Kiesregeling beveelt gemengd systeem aan

Rusland vertelde het goed opgekomen publiek dat de regeringscoalitie beweert dat alles koek en ei is, terwijl de burgers precies het tegendeel beleven. “De NPS heeft in het verleden vaker bewezen dit land te kunnen opbouwen. Wij kunnen het doen en zullen het weer doen in de nabije toekomst”, onderstreepte de voorzitter.

De topman van de NPS wenst namens alle structuren iedereen een gezegende kerst en ondanks de moeilijke tijd een voorspoedig 2018 toe.(GFC)