fbpx

Rusland: Brokopondo moet weer een ‘NPS-district’ worden

In het district Brokopondo word vanaf 9 december de scepter gezwaaid door een nieuw NPS-afdelingsbestuur. Het bestuur wordt geleid door Lision Wens.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, wilde van de aanwezigen weten als zij vinden dat het wel goed ging in het land. “Eenieder was het met de NPS-topper eens dat het niet goed gaat in Suriname”.

Rusland gaf aan dat de NPS genoeg geld in de staatskas had gelaten toen zij aftrad. “Het geld is de afgelopen jaren verbrast”, wist hij te vertellen. “Als wij dit jaar onder de loep nemen, zien we dat er veel schulden gemaakt zijn de afgelopen tijd. De komende regeringen zullen het gelag moeten lijden en de schulden moeten betalen”, zegt Rusland.

OOK INTERESSANT
Woning door brand verwoest, gezin van 4 dakloos

Het land wordt volgens hem niet verantwoord bestuurd. “U moet ervoor zorgen dat de NPS terugkomt in de leiding van het land in 2020”, drukte Rusland de aanwezigen en vooral het Surinaamse volk op het hart. “Eenieder moet gaan stemmen adviseerde”, de NPS-topper.

“Brokopondo verdient beter en moet weer een NPS district worden zodat het tot ontwikkeling gebracht kan worden”, besloot Rusland zijn betoog.(GFC)