Rusland belooft oplossing voor problemen Texas

GFC NIEUWS- De wijk Texas kampt met talloze problemen.
Tijdens een vergadering van de NPS in de buurt vroegen buurtbewoners aandacht voor het probleem rond de grondbeschikkingen. De bewoners leven hierdoor in onzekerheid.
Een ander groot probleem is dat de buurt niet is aangesloten op het elektriciteitsnet.
Verder werd aandacht gevraagd voor het waterprobleem. “Ik hoor over ontwikkeling, maar ik zie het niet in Texas,” klonk het.
Rusland zegt dat hij bekend is met het waterprobleem in de wijk. Er is een centrale wateraansluiting geplaatst tijdens de regering Venetiaan zei de NPS-voorzitter, maar omdat de bewoners illegaal in de huizen waren, konden ze geen huisaansluitingen krijgen.
“Toen het volk besloot in 2010 om een andere partij aan de macht te geven, konden de geplande projecten van de Front-regering niet doorgaan. De huidige regering heeft de projecten niet gecontinueerd. Als de NPS weer aan de macht komt, zullen zij de problemen van met name Texas op lossen. Het enige dat nodig is, zijn genoeg stemmen om voldoende zetels binnen te halen om overweldigend te winnen,” haalde Rusland aan.
Verder adviseerde hij de jongeren om een goede keus te maken. “Als jullie gaan stemmen, doen jullie het niet voor jezelf. Als je een verkeerde keus maakt, zijn de consequenties voor jou. Daarom is het goed om na te gaan welke politieke partij het beste met je voorheeft. De NPS heeft vooruitgang gebracht in het verleden en is in staat dit in de toekomst weer te doen.”