fbpx
Rusland belooft oplossing voor problemen Texas

GFC NIEUWS- De wijk Texas kampt met talloze problemen.

Tijdens een vergadering van de NPS in de buurt vroegen buurtbewoners aandacht voor het probleem rond de grondbeschikkingen. De bewoners leven hierdoor in onzekerheid.

Een ander groot probleem is dat de buurt niet is aangesloten op het elektriciteitsnet.

Verder werd aandacht gevraagd voor het waterprobleem. “Ik hoor over ontwikkeling, maar ik zie het niet in Texas,” klonk het.

Rusland zegt dat hij bekend is met het waterprobleem in de wijk. Er is een centrale wateraansluiting geplaatst tijdens de regering Venetiaan zei de NPS-voorzitter, maar omdat de bewoners illegaal in de huizen waren, konden ze geen huisaansluitingen krijgen.

“Toen het volk besloot in 2010 om een andere partij aan de macht te geven, konden de geplande projecten van de Front-regering niet doorgaan. De huidige regering heeft de projecten niet gecontinueerd. Als de NPS weer aan de macht komt, zullen zij de problemen van met name Texas op lossen. Het enige dat nodig is, zijn genoeg stemmen om voldoende zetels binnen te halen om overweldigend te winnen,” haalde Rusland aan.

Verder adviseerde hij de jongeren om een goede keus te maken. “Als jullie gaan stemmen, doen jullie het niet voor jezelf. Als je een verkeerde keus maakt, zijn de consequenties voor jou. Daarom is het goed om na te gaan welke politieke partij het beste met je voorheeft. De NPS heeft vooruitgang gebracht in het verleden en is in staat dit in de toekomst weer te doen.”

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.