fbpx

Ruiz Kartoredjo leidt JCI Nilom 2020 bestuur

GFC NIEUWS- De Junior Chamber International (JCI) Nilom heeft een nieuw bestuur gekozen voor het jaar 2020.

Middels speeches van de kandidaten was duidelijk te merken welke richting het bestuur wilt opgaan het komend jaar.

De kandidaten moesten in hun speeches aangeven waarom zij voor een bestuursfunctie hebben gekozen. Na alle speeches was het duidelijk te merken welke richting het gekozen bestuur het komend jaar wilt opgaan. Het thema voor het komend jaar is EPiC, welke staat voor Empower, Progress, Celebration.

Met dit thema wil het gekozen bestuur zorgen voor meer erkenning van de inzet van de leden, continuïteit, kwaliteit, structuur en verbetering intern en extern van de organisatie.

Het gekozen bestuur bestaat uit: Virgil Martels (Local Treasurer), Urvin Keerdijk (Local Secretary), Joseph Deonarain (Vice President External), Dion Bruce (Vice President Internal), Andy Tjoe A Long (Executive Vice President) en Ruiz Kartoredjo (Local President).

BEKIJK OOK
32-jarige autobestuurder kwam op weghelft truck bij fatale botsing

Het huidig bestuur onder leiding van Local President Mario Vermeer, heeft voor continuïteit van de organisatie gezorgd.

De gedachte bij JCI “One Year To Lead” houdt in dat de functies, zowel van het bestuur als van de commissies, jaarlijks opnieuw worden ingevuld. Op deze wijze, worden zoveel mogelijk leden in de gelegenheid gesteld om de kennis en tools welke zij ontvangen, in de praktijk uit te voeren.

Het nieuw bestuursjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Junior Chamber International is een internationale organisatie van jongeren in de leeftijdsklasse 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen voor jongeren in de wereld.