fbpx

Ruim 800 jubilarissen en gepensioneerden van OW gehuldigd

GFC NIEUWS- Ongeveer 800 jubilarissen en gepensioneerden van het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn op 21 en 22 december gehuldigd.
In de hoofd mandir van de religieuze vereniging Arya Dewaker zijn personen geëerd die 25, 30, 35 en 40 dienstjaren hebben bereikt in het jaar 2015 en 2016.
De jubilarissen en gepensioneerden, die een oorkonde of certificaat, een enveloppe met inhoud, snacks, een warme maaltijd en drank kregen, waren erg blij met de attenties.
De enveloppen hadden een inhoud van tussen de SRD 1500 en SRD 2500.
Jubilaris3 300x168 1 | GFC Nieuws
Na het aantreden van minister Riad Nurmohamed op OW werd hij geïnformeerd over de grote achterstand bij de huldigingen. “We kunnen de ambtenaren en gepensioneerden die zo hard hebben gewerkt voor land en volk niet zo laten, daarom vond ik het nodig dit alsnog te doen”, aldus minister Nurmohamed.
Vanwege het grote aantal personen werd de huldiging verspreid over twee dagen. Op beide dagen zijn de COVID-19-regels nauwgezet in acht genomen.
“We dachten dat we in een vergeethoekje waren geplaatst. Ik kan u niet vertellen hoe blij ik ben” en “Minister Gran Tangi, God zegene u”, waren enkele opmerkingen van de gehuldigden.
nurmohamed 2 | GFC Nieuws
Volgens de bewindsman zullen de jubilarissen en gepensioneerden van 2017, 2018 en 2019 in het dienstjaar 2021 gehuldigd worden.
Verder heeft hij aangegeven enorm tevreden te zijn met het vlot verloop van de plechtige huldigingsceremonie en bedankte de organisatie en alle actoren voor hun bijdrage in deze.

BEKIJK OOK
Filmexposé “Diima Doti” bij Nationaal Archief Suriname