fbpx
Ruim 50% van de kiezers in Kabalebo bereikt

GFC NIEUWS- Meer dan de helft van de kiesgerechtigden in Kabalebo heeft intussen zijn gegevens laten controleren.

De Wettelijke ter inzage legging (WTIL) is reeds zijn derde week ingegaan. Van de ongeveer 1200 kiezers zijn inmiddels meer dan 600 bereikt.

De afgelopen week hebben de werkers in het veld diegenen die in de eerste week afwezig waren bezocht.

Het doel is zoveel mogelijk kiezers te bereiken voor het controleren van hun persoonlijke gegevens. Hiervoor gaan de werkers dagelijks in het veld om huis aan huis bezoekjes af te leggen zodat de burgers hun gegevens kunnen laten controleren.

Naast de werkers in het veld kan de burger ook terecht op het districtscommissariaat te Apoera en het Bureau voor Burgerzaken.

Uit de wettelijk ter inzage legging zal de officiële kiezerslijst moeten voortvloeien.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.