fbpx
Ruim 5.000 Peruanen ziek die dierlijk medicijn kregen van geestelijken tegen coronavirus

GFC NIEUWS- Evangelische groeperingen in Peru hebben een drug die gebruikt wordt voor parasitaire infecties bij dieren gegeven als coronavirusvaccin aan personen die leven in de Amazone.

De lokale gemeenschap wordt geïnjecteerd met ivermectin, een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen bij dieren.

Dit terwijl het niet bewezen is dat ivermectin effectief is en juist ernstige bijwerkingen heeft.

De Spaanse krant El Pais meldt dat ruim 5.000 personen uit Nauta, Peru, hierdoor ernstig ziek zijn geworden.
De meesten van ze hebben nu enorm veel last van diarree en hartritmestoornissen.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.