fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Ruim 130 bedrijven doen mee aan United Business and Trade Fair

Ongeveer 130 bedrijven, instituten en organisaties doen mee aan de United Caribbean Business and Trade Fair (UCBF), het grootste business-to-business-event van het jaar. Opmerkelijk is dat deze keer 23 buitenlandse bedrijven vertegenwoordigd zijn. Hoewel het streven was om dit jaar 180 exposanten te faciliteren, waaronder 50 uit het buitenland, is het doel om meer exposanten dan voorheen aan te trekken toch bereikt.

De officiële opening van de wordt vrijdag in de KKF Hal verricht door minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. De minister zal ook een presentatie houden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname (INVESTSUR).

OOK INTERESSANT
FBI huurt privédetectives in voor cyberbeveiligingsoperaties, blijkt uit onderzoek

In vergelijking met 2017 is er, qua exposanten, sprake van ruim 30% groei. Daarnaast zullen er dit jaar ook 11 seminars gehouden worden.

Het thema van de UCBF is: Connectivity! Alleen door partnerschappen te sluiten en meer interactie tussen zakenlieden en bedrijven op gang te brengen, nationaal en internationaal, zal de financieel-economische ontwikkeling van Suriname naar het volgend niveau getild kunnen worden. Dit zal vooral tijdens de seminars aan de orde komen en benadrukt worden door deskundigen die connectivity in een duurzaam beleid hebben gegoten.