fbpx

Rugpijn, hoofdpijn, kniepijn, nekpijn en andere klachten nu goed te behandelen met DLPA

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Personen in Suriname met rugklachten, hoofdpijn, migraine, knieklachten, nekklachten, schouderproblemen, pijn in de heupen of benen, tintelingen en soortgelijke lichamelijke klachten, kunnen het beste kiezen voor de natuurlijke DLPA- behandeling  in plaats van pijnstillers.

Volgens de Europese top verjongingsexpert Clark is de DLPA- behandeling uit Duitsland momenteel de meest effectieve behandelmethode om klachten op een natuurlijke wijze weg te nemen of in ieder geval sterk te verminderen.

De DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 (Telefoon: 454682 of 8914140) wordt uitgevoerd, heeft volgens de topexpert een zeer positieve invloed op het lichaam en kan doeltreffend worden ingezet bij velerlei klachten. De prijs per behandeling van een uur is betaalbaar gemaakt voor de meeste mensen: SRD 25,-

BEKIJK OOK
Autobestuurder verliest bewustzijn en rijdt geparkeerde fietsen aan

“Ik adviseer een ieder met deze klachten de DLPA- behandeling, omdat die zeer goed helpt en bovendien zorgt voor meerdere gunstige effecten”, stelt Clark. Ook Duitse professoren, homeopaten en andere gezondheidsexperts adviseren de DLPA- behandeling.

DLPA HELPT BIJ DIVERSE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling bijzonder effectief bij de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, lage libido, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, stress en andere klachten.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of klikken op deze link voor meer details> CONSTANTIN NATUURLIJKE BEHANDELINGEN