fbpx

Rugbyspeler (22) sterft een dag na huwelijk met de liefde van zijn leven

Een terminaal zieke vader is een dag nadat hij de liefde van zijn leven huwde tijdens een emotionele ceremonie in de tuin in aanwezigheid van familie en vrienden, overleden.

Bij rugbyspeler Navar Herbert, wiens begrafenis op de dag van de eerste jaardag van zijn zoontje was, werd 9 maanden geleden hersentumor ontdekt. Zijn toestand was terminaal.

De 22-jarige en zijn partner Maia Falwasser waren vastbesloten om te trouwen. Alhoewel ze wist dat hij doodziek was, verwachtte ze echter niet dat hij enkele uren na hun huwelijk zou sterven.

Navar hield de hand van zijn vrouw tijdens de ceremonie vast en zei dat hij heel veel van haar hield.

Op foto’s is te zien hoe hij geholpen werd door zijn bruidsmannen om zich aan te kleden. Navar zat tijdens de ceremonie op een rolstoel.

BEKIJK OOK
SDG Voetbal toernooi en beurs in Latour een groot succes

Terwijl ze bukte, nam Maia Navar in haar armen en kuste hem. Op een opname van het evenement kan je zien dat de aanwezigen niet anders konden dan huilen tijdens het ontroerende moment.

Ondanks de tragedie, werd er nog steeds veel gelachen op de bruiloft, vooral Kyrie straalde in zijn kleine, witte smoking.

Vrienden van Navar en Maia voerden ook een haka uit, een traditionele Maori-dans, ter ere van de gelegenheid.

Navar heeft de jaardag van zijn zoontje Kyrie op 2 juli niet meegemaakt. Dertig uren na het huwelijk stierf hij.

Hij werd op 2 juli, de jaardag van zijn zoon, in zijn geboorteland Nieuw -Zeeland begraven. Dat was volgens Maia de laatste wens van Navar.