fbpx
Rudisa levert 28 splinternieuwe pick-ups en 8 ambulances aan regering

GFC NIEUWS- Rudisa Motors van Dilip Sardjoe heeft woensdag 28 splinternieuwe pick-ups en 8 ambulances geleverd aan de regering.

De ambulances zijn bestemd voor het ministerie van Volksgezondheid, terwijl de pick-ups gaan naar de kabinetten van de president, vicepresident en de ministeries.

Het gaat om een bestelling die is geplaatst door de voormalige regering Bouterse. Op social media wordt gespeculeerd dat het gaat om een lening en heeft Rudisa voorgeschoten.

De Communicatiedienst Suriname heeft nog geen informatie verschaft over deze jongste ontwikkeling.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.