fbpx

RR-leden Welgelegen schenken verf- en werkmateriaal aan Openbare Werken

GFC NIEUWS- Enkele rr-leden van het ressort Welgelegen hebben werkmaterialen geschonken aan het ministerie van Openbare Werken.
Minister Riad Nurmohammed, directeur Ellen Dest van het directoraat Openbaar Groen en directeur Santosh Soman van het directoraat Civiel Technische Werken hebben op maandag 26 oktober 2020, de schenking in ontvangst genomen en stellen de donatie zeer op prijs.
Patrick de Vries, ondervoorzitter van ressortraad Welgelegen heeft samen met drie andere raadsleden, onder andere Kishan Seetaram, Sarla Jewbali en Rahul Bihari, het initiatief genomen om wat donaties op te halen als werkmateriaal voor het ministerie van Openbare Werken.
Bladerharken, tjappen, houwers en straatbezems behoren tot enkele werkgereedschappen die zijn gedoneerd. De rr-leden hebben ook gemerkt dat nabij de scholen in hun ressort de oversteekplekken niet meer duidelijk te zien zijn. Als gevolg hiervan heeft ondernemer R. Sewcharan van Superstar Specerijen een blik verf gedoneerd. Hopelijk zorgt dit initiatief voor extra motivatie bij andere ondernemers die dit als voorbeeld meenemen, benadrukte De Vries uit enthousiasme.
Minister Nurmohamed is blij met dit geschenk en vindt het een heel goed initiatief. Hij geeft aan de spullen heel goed te zullen gebruiken. Openbaar Groen-directeur Dest laat optekenen dat het vaker voorkomt dat er niet genoeg werkmateriaal of gereedschap aanwezig is tijdens werkzaamheden. Dit geschenk helpt om het werk beter en sneller te laten verlopen.

BEKIJK OOK
BBS'er veroorzaakt aanrijding en slaat op de vlucht, wordt ontwapend door omstanders