fbpx

RR-leden Nickerie vragen onderzoek na dood 12-jarig meisje

GFC NIEUWS- Ressortraadsleden (RR) van Nickerie vragen de politie en de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur om grondig te onderzoeken waarom een 12-jarig meisje zelfmoord pleegde.
De 12-jarige Stephani van de O.S. Rambaran Missre School in Nickerie nam vorige week een verdelgingsmiddel in, omdat ze volgens haar vader zou zijn gepest door twee leerkrachten.
Het meisje, dat in de 6e klas zat, overleed zaterdagmorgen.
Aan Action Nieuws zei de vader dat de klassejuf Stephani ‘dom’ zou hebben genoemd toen ze een onvoldoende kreeg. Vervolgens zou de juf hebben opgemerkt dat ze terug moest naar de 5e klas. De juf van de 5e klas vroeg hierna steeds voor de rest van de klas ‘is Stephanie nog steeds dom, is ze nog dom?’
De vader zegt dat de politie niets met deze informatie doet. Hij vindt dat zijn dochter tot deze wanhoopsdaad overging, omdat ze zich schaamde.
De RR-leden van west betreuren het ten zeerste dat zulks heeft plaatsgevonden. ” Het mocht nooit zo ver zijn gekomen. Wij condoleren de familie en vragen het ministerie van Onderwijs, de Inspectie en de politie om deze zaak diepgaand te onderzoeken.”
Stephani wordt vandaag begraven.

OOK INTERESSANT
Defensie en South Dakota National Guard bespreken lopende en nieuwe projecten