fbpx

Rozenstruik zelfverzekerd naar gevecht tegen Ngannou

GFC NIEUWS- Rozenstruik zelfverzekerd naar gevecht tegen Ngannou
Jairzinho ‘’Bigi Boi’’ Rozenstruik is zelfverzekerd en gaat ervan uit dat hij zijn komend gevecht tegen Francis Ngannou uit Afrika ook in winst zal omzetten.

Tijdens een persconferentie ging de Mixed Martial Arts vechter in op het veel besproken gevecht tegen Alistair Overeem. Ook gaf hij zijn verwachtingen aan over de toekomst.

Staande de persconferentie tekende hij het contract voor het gevecht met de Afrikaan Ngannou op 28 maart 2020 in de VS.

Rozenstruik is de samenleving dankbaar voor de ondersteuning en het warm onthaal die hij heeft gehad bij zijn aankomst in Suriname. Ook het feit dat zijn vader aanwezig was tijdens het gevecht tegen Overeem stemde hem goed.

Nu hij populairder wordt, zegt hij dat het leven niet veel is veranderd, omdat hij nog steeds dezelfde persoon is als voor hij zijn UFC carriere begon. Rozenstruik kon zijn ogen niet geloven dat er zoveel belangstelling was voor zijn terugkeer op eigen bodem.

BEKIJK OOK
VHP staat stil bij dag der Inheemsen en Javaanse immigratie

“Ik ben nog niet eens kampioen en ik word al zo ontvangen”, stelde de verraste Bigi Boi. Het is ook voor het eerst dat een MMA-vechter op zo een overweldigende wijze wordt verwelkomd.
Rozenstruik gaf aan dat hij respect heeft voor elke tegenstander en Overeem een beterschapswens heeft gestuurd.

De voorbereidingen voor het gevecht tegen Ngannou zijn reeds begonnen. trainer Michael Babb riep de samenleving op 300% achter Bigi Boi te staan. De inzet is om kampioen te worden van de UFC.