fbpx

Rotary Suriname stimuleert veilig ondernemen in Covid-19-periode

GFC NIEUWS- “Het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten in een veilige werkomgeving is uitermate belangrijk voor het beheersen van deze crisis”, zegt Vyas Gokoel, President Rotary Club of Paramaribo Central.
Op maandag 24 augustus zijn ruim 30 salonhouders getraind om veilig te ondernemen in de Covid-19-periode. De enthousiaste salonhouders die de training succesvol hebben afgerond ontvingen detailinformatie over het coronavirus en aanschouwelijk materiaal voor hun organisatie.
Radjesh Ori, waarnemend Directeur van het BOG, opende de trainingssessie en was zeer enthousiast over de bereidwilligheid van alle aanwezigen om te investeren in hun organisatie. Su4Su en het BOG hebben in samenwerking met Rotary Suriname, diverse trainingen voor beroepsgroepen mogelijk gemaakt. Het beheersen van het coronavirus is een verantwoordelijkheid van ons allen.
De bovengenoemde organisaties zijn van mening dat ook door het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, de verspreiding van het coronavirus kan worden ingedamd. De getrainde salonhouders kregen tools mee om zichzelf en hun klant veilig te stellen in een betrouwbare werkomgeving.
Rotary Suriname zal in de komende periode meerdere Covid-19-trainingen verzorgen voor verschillende doelgroepen. De behoefte voor dergelijke trainingen is groot en dat bleek ook uit de snelle reacties van de salonhouders; binnen 2 uren was de training volgeboekt.

BEKIJK OOK
President Santokhi roept bij Internationale Yoga Dag op tot significant verschil