fbpx

Rotary Club Paramaribo erkent best geslaagden met VOS Excellence Award

GFC NIEUWS-In de ambiance van het Waaggebouw, the house of the Rotary Suriname, is dinsdag het VOS Student Excellence Award uitgereikt.

Rotary club of Paramaribo Central (RCPC) stelt jaarlijks VOS- onderwijsinstellingen in de gelegenheid om mee te dingen naar deze prestigieuze award.

Dit jaarlijks terugkerend evenement heeft voor de drieëndertigste keer plaatsgevonden en is bestemd voor de best geslaagde VOS-studenten, die middels een mondelinge presentatie hun studieervaringen delen met het aanwezige publiek.

De mondelinge presentaties hebben op zaterdag 20 juli plaatsgevonden. De presentaties worden op basis van vooraf vastgestelde criteria getoetst en gekozen.

Een panel van rotarians van Rotary Club of Paramaribo Central is belast met de jurering voor de ‘Student Excellence Awards’.

Rotary Club Paramaribo Central vindt het belangrijk dat talent en excellentie worden erkend en gestimuleerd. De vruchten hiervan komen de gehele gemeenschap ten goede en dragen bij aan een stabiele en gezonde samenleving.

“De drive om door te zetten en resultaten te boeken, zijn belangrijke ingeredienten voor groei en succes”, zegt de voorzitter van Rotary Club of Paramaribo Central, Oliver Smith. Het Award wordt daarom ook uitgereikt aan de student, die niet alleen de beste studieprestaties heeft geleverd op school, maar zich ook op een aantal andere gebieden kan onderscheiden.

Overige berichten