Rotary Club Paramaribo Central levert vernieuwde sanitaire voorzieningen s’Lands Hospitaal op

Onder de Rotary Slogan “Service Above Self” heeft de Rotary Club Paramaribo Central dinsdag met trots de door haar gerenoveerde en gemoderniseerde sanitaire voorziening voor het s’Lands Hospitaal opleveren.

Zoals bekend is het s’Lands Hospitaal het oudste ziekenhuis in Suriname met ongeveer 125.000 contactmomenten met patiënten per jaar. Het ziekenhuis is tevens het grootste ziekenhuis met betrekking tot de geboorte van Surinaamse baby’s.

Optimale hygiëne is hierbij van eminent belang voor veiligheid, gezondheid, gemak en efficiëntie voor zowel de patiënten als de werknemers van het hospitaal. Vandaar dat de Rotary Club Paramaribo Central heeft gemeend om 2 van de 4 toiletgroepen die niet functioneerde te renoveren m.n. het sanitair blok van de gynaecologie en de operatie ruimte.

Het project is uitgevoerd in nauwe samenwerking met de technische staf van het hospitaal. De werkzaamheden zijn begonnen in oktober 2017.

De fondsen voor de realisatie van dit project zijn afkomstig uit het Community Fonds van de Rotary Club Paramaribo Central, de bijdrage van de leden van de club en de bijdrage uit de District Grand Fonds.(GFC)

Overige berichten