fbpx

Rosette van Varsseveld neemt roer over bij AOV-fonds

GFC NIEUWS- Het AOV-fonds, dat ressorteert onder het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), heeft deze week een nieuwe directeur verwelkomd, in de persoon van Rosette van Varsseveld.
Over haar aantreden heeft Sozavo-minister Uraiqit Ramsaran gesteld dat zij iemand is die het hart op de juiste plaats heeft. Van Varsseveld is klaargestoomd voor het werk en zal in dat kader ook de nodige beleidsplannen moeten presenteren aan de bewindsman.
Volgens minister Ramsaran zijn seniorenburgers degenen die dit prachtige land hebben mogen opbouwen in de periode dat zij actief dienst hebben verricht en daarvoor is hij hen zeer dankbaar. Vanwege de financieel-economische situatie in Suriname vindt de bewindsman dat wenselijkheden op een creatieve manier gerealiseerd kunnen worden.
Het ministerie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de reguliere betalingen aan alle doelgroepen zo goed mogelijk plaatsvindt. Ramsaran merkt op dat het werk de komende tijd niet lichter zal worden, maar door nauw samen te werken, zullen resultaten geboekt worden ten gunste van de samenleving.
Van Varsseveld beseft als nieuwe directeur van het AOV-fonds dat de functie geen makkelijke is. Zij is evenwel bijzonder gemotiveerd om samen met het personeel te werken aan belangrijke kernwaarden zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid, transparantie en integriteit.
Voorts heeft zij als prioriteit gesteld het verbeteren van de klantvriendelijkheid naar de seniorenburgers toe, verbetering aanbrengen in het betaalsysteem, alsook het AOV-fonds naar grotere hoogten brengen. Het werk met heel veel liefde blijven doen, is volgend de AOV-directeur een vereiste.

BEKIJK OOK
Post Utrecht bereikt mijlpaal met 24 uurse elektriciteit