fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Rosebel doneert aan 19 sociale instellingen

GFC NIEUWS- Rosebel Gold Mines heeft maandag, als onderdeel van een reeks van Corporate Social Responsibility projecten, dit jaar 19 instellingen uit verschillende districten blij gemaakt met een donatie.

Sharmila Jadnanansing, die namens Rosebel de aanwezigen een warm hart onder de riem stak, gaf het volgende aan: “de kerstdonatie is een mooie traditie van teruggeven aan speciale groepen in onze gemeenschap. Vandaag gedenken we deze sociale instellingen met een financiële donatie om ze te ondersteunen en bij te dragen aan een gezellige kerst, hetgeen niet vanzelfsprekend is voor iedereen.

“Als mijnbouwbedrijf weten we alles van hard werken en uitdagingen, daarom onze hartgrondige dank aan alle betrokkenen en verzorgers. U bent het licht binnen uw organisatie en u verdient onze ondersteuning en speciale dank.”

OOK INTERESSANT
Asawini komt terug naar Suriname

Rosebel blijft investeren in het welzijn en ontwikkeling van gastgemeenschappen.

Voor 2019 heeft het bedrijf ruim US Dollars 450.000,- teruggegeven in de vorm van duurzame projecten in Brokopondo met de nadruk op ondersteuning van kinderen en educatie.

In 2018 en 2019 heeft Rosebel gekozen voor ondersteuning van adequate gezondheidszorg. In dit kader schonk het bedrijf een Steris Amisco Century V120 stoomsterilisator aan het St. Vincentius Ziekenhuis en twee patiënten monitoren aan de kinderafdeling van het Diakonessenhuis.