fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

ROS-minister pakt problemen ambtenaren Boven Tapanahony aan

GFC NIEUWS- Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft tijdens een werkbezoek te Drietabbetje een vergadering belegd met de bestuursambtenaren en werknemers van Boven Tapanahony.
De minister en nieuwbakken directeur Maverick Boejoekoe hebben samen met een deel van het staf team naar de obstakels waarmee hun werkarmen in het gebied te kampen hebben geluisterd.
Minister Emanuel heeft de ambtenaren beloofd te zullen werken aan een duurzame en gezonde oplossing voor de problemen waarmee zij te kampen hebben.
Een commissie die met de aanpak van deze problemen bezig is, is al begonnen met het werk. De ambtenaren van het gebied hebben de minister ook voorgehouden dat zij met weinige middelden waarover zij beschikken het werk doen.
Enkele van deze werknemers zijn voor de verkiezingen in dienst genomen en ontvangen nog geen salaris. Een ander deel is een bevordering toegezegd, maar deze mensen hebben de nodige documenten om dit aan te tonen nooit ontvangen.
De minister heeft verder de groep ambtenaren die in dienst zijn genomen en niet aan het werk verschijnen opgeroepen om zich aan te melden.
De minister en directeur hebben deze personen die wel een salaris ontvangen in vergelijking met anderen die aan het eind van de maand geen uitkering tegemoet zien en wel aan het werk verschijnen verzocht om de taken waarvoor zij in dienst zijn genomen te verrichten.

OOK INTERESSANT
PALU: Oppenheimer Bondholders hebben beslag gelegd op toekomstige royalty-inkomsten Block 58