fbpx
Roofverdachte aangehouden door politie Albina

GFC NIEUWS- De 27-jarige Revelino A. is in de derde week van januari door de politie van Albina aangehouden voor diefstal middels geweldpleging.

De 52-jarige aangeefster G.G. die van Spaanse afkomst is, deed op 29 januari aangifte tegen Revelino.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Revelino de vrouw heeft beroofd. Hij schoot eerst in de richting van de vrouw en haar begeleider, waarna hij de schoudertas inhoudende een paspoort, twee mobiele telefoontoestellen, vreemd geld in euro en U$ dollar, een ticket, een leesbril en bankpapieren van haar wegrukte.

De twee slachtoffers bleven ongedeerd.

Revelino is hangende het onderzoek ingesloten.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).