Ron Brekelmans beschermheer Vrienden van Saramacca

Ron Brekelmans, politicus uit Hoogvliet, is ingaande 17 mei voor de duur van 4 jaar benoemd tot beschermheer van Vrienden van Saramacca.

Op 28 mei vond de beëdiging plaats in Hoogvliet, Nederland. Brekelmans is zeer betrokken bij de Surinaamse gemeenschap en heeft een enorme staat van dienst, zegt Anand Isrie, voorzitter van Vrienden van Saramacca.

“Tijdens mijn presentatie van de plannen voor de kinderen uit Saramacca was het Isrie heel snel duidelijk dat Brekelmans zijn hart op de juiste plaats heeft voor de Surinaamse gemeenschap”.

Brekelmans heeft alle initiatieven met als doel verbetering van de ontwikkelingsrelatie tussen Rotterdam en Suriname, steeds ondersteund. Hij vindt het dan ook een bijzondere eer om deze functie te bekleden, temeer daar de Surinaamse gemeenschap tot de grootste niet-Westerse groep in Hoogvliet behoord.

Deze groep doet het heel goed in Hoogvliet. “Ik hoop dat ik als beschermheer een kleine bijdrage kan leveren aan de kinderen van district Saramacca”, aldus de kersverse beschermheer Brekelmans.

Overige berichten