fbpx
Roekeloze autobestuurder met vervallen documenten rijdt bromfietser aan

GFC NIEUWS- Een Antilliaan met vervallen documenten heeft de 46-jarige bromfietser Elias S. en zijn 7-jarige zoon Y.S. op 3 februari aangereden op de Weg naar Kraka.

Uit het onderzoek is gebleken dat de 45-jarige autobestuurster, Jennechien D, op de middenstrook van de weg reed en geen voorrang verleende aan de bromfietser en zijn duorijder.

De jongen die het gevaar zag aankomen, sprong van de bromfiets af en liep tijdens zijn sprong lichte letsels op. De vader werd aangereden en liep een fractuur op in het gelaat en aan zijn schouder.

Vader en zoon werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn na medische behandeling heengezonden. De vader is voor verdere medische behandeling verwezen naar de K.N.O. arts en de orthopeed.

De autobestuurster reed met zowel een vervallen Antilliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs. Beiden zijn reeds drie jaar vervallen. Op grond hiervan is hij opgesloten.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.