fbpx
Facebook Pagelike Widget

Rodney Cairo zegt lidmaatschap STREI! op

GFC NIEUWS- In een Facebookbericht heeft Rodney Cairo vandaag bekend gemaakt dat hij op 12 juni jongstleden zijn functie in het dagelijks bestuur van de politieke partij STREI! heeft neergelegd en zijn lidmaatschap opgezegd.

“Mijn idealen komen niet overeen met de handelingen en acties van het bestuur, waardoor ik me niet meer kan verenigen met de partij. Ik wil mijn volgers niet de dupe laten zijn van de interne aangelegenheden en stel het zeer op prijs dat jullie mij altijd op een constructieve wijze gesteund hebben met zowel positieve als negatieve feedback,” schrijft Cairo.

Hij vervolgt: “Feedback is een middel dat gebruikt kan worden om je verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wil ik graag doorstaan onder omstandigheden waarin normen en waarden, maar ook eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan. Ik heb me met veel plezier en leergierigheid altijd ingezet voor de idealen van STREI! en wil op deze manier ook een ieder van de partij en ook de aanhangers bedanken voor het vertrouwen en de steun, ook in de moeilijke tijden die ik heb meegemaakt als lid en DNA kandidaat van de partij STREI!”

“Hiermee is mijn politieke carrière in een bezinningsfase gekomen. De komende periode zal ik mij, naast mijn huidige werk en studie, blijven inzetten voor het volk van Suriname. Ik zal me bezighouden met sociale projecten.
Politieke zaken zal ik voortaan delen op mijn Facebookaccount ‘Suriname Boven Alles’. Voor de inzet voor sociale projecten mag een ieder mij benaderen, zo ook voor protest acties tegen het wanbeleid van elke regering.”

“Ook deze regering zal ik kritisch volgen en waar nodig mijn stem laten horen. Let wel, we leven in een democratisch land. Mijn stem zal ik laten horen en zal het volk van Suriname bereiken. Wat ik graag wil, is dat wij bundelen en blijven strijden tegen onrecht en corruptie in ons land. Suriname boven alles,” aldus Cairo.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…