fbpx
Rodney Bouterse toegetreden tot de VHP

GFC NIEUWS- Rodney Bouterse, een familielid van president Desi Bouterse, heeft zaterdag een kennismakingsbezoek gebracht aan VHP-voorzitter Chan Santokhi.

Rodney Bouterse was vergezeld van VHP- prominent lid Sheik Alibaks. Na zijn kennismaking met Santokhi heeft hij het VHP-lidmaatschap aangevraagd en per direct toegetreden tot de VHP.

Volgens Rodney Bouterse gaat het helemaal niet goed met het land, er is sprake van behoorlijke achteruitgang “en op ons ligt een historische plicht om mee te helpen de achteruitgang te stoppen.”

Hij is helemaal niet eens met het beleid van president Bouterse en neemt daarom afstand van het wanbeleid. Hij benadrukte dat hij ook bereid is Suriname te redden, daarom ondersteunt hij de Orange Movement.

Santokhi bedankte het nieuw lid dat hij bereid is de VHP te ondersteunen en Suriname te helpen redden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.