fbpx

Robinhood gaat voor overwinning tijdens finale Concacaf Caribbean Club Shield

Robinhood is helemaal ready voor de finale van de Concacaf Caribbean Club Shield.

Vanavond wordt op Curaçao de beslissende wedstrijd gespeeld tegen Club Fransicain uit Martinique.

In de groepsfase verloor de Surinaamse kampioen van deze club met 1-3, maar trainer Roberto Gödeken zegt dat er iets goed moet worden gemaakt. De trainer verzekert dat Robinhood op volle oorlogssterkte zal aantreden.

Abraham Graves, die de vorige wedstrijd nog in de basis stond, moet dit belangrijk duel aan zich voorbij laten gaan vanwege een kaartenschorsing. Hij wordt vervangen door Isiah Helstone.

“Tijdens het vorige verloren duel tegen Club Fransiscain, zijn er wat fouten gemaakt die niet meer zullen worden gemaakt”, verzekert Gödeken. Robinhood is nu extra gemotiveerd en gefocust om het duel tegen de Fransen aan te gaan.

OOK INTERESSANT
Sportdag voor personeel dependance Nickerie

Gödeken weet dat Inter Moengo Tapu het vorig seizoen al in de finale stond tegen deze club en het onderspit moest delven. ”Wij vinden het belangrijk om deze zege naar ons toe te trekken”, aldus de trainer van de Surinaamse topclub. Hij benadrukt dat de spelers super gemotiveerd zijn en wenst niets anders dan de zege te behalen.

De winnaar van de Concacaf Caribbean Club Shield speelt namelijk een play-offwedstrijd tegen de nummer vier van de Concacaf Caribbean Club Championship.

De uiteindelijke winnaar pakt de laatste Caribische ticket in de Concacaf League 2019.