fbpx

RO sluit 2019 af met ‘Owru Yari Prisiri’

GFC NIEUWS- Het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft tijdens de eindejaarsfuif 2019 uitgezwaaid.

Minister Edgar Dikan heeft op de Owru Yari Prisiri complimenten gemaakt aan harde werkers en moed ingesproken aan ambtenaren wier zaken zoals bevorderingen en vaste aanstelling niet vlot genoeg verlopen.

Ambtenaren die het werk laten liggen, werden opgeroepen de handen uit de mouwen te steken. Dikan liet de resultaten van het ministerie sinds hij in augustus 2015 aantrad de revue passeren. Hij bleef ook stilstaan bij de uitdagingen die met het Nieuwjaar meekomen. De bewindsman heeft dank uitgebracht aan zowel zijn directie en staf als alle ambtenaren van RO.

BEKIJK OOK
Sabakuproject grote beerput, Santokhi moet ingrijpen!

Andere sprekers tijdens het eindejaarsfeest waren: Glenn Swamipersad (Algemene Bond Personeel Regionale Ontwikkeling), directeur Leeroy Jack (Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland) en districtscommissaris August Bado, namens het korps van districtscommissarissen.

Minister Dikan sloot het officieel gedeelte af met een toast. Met nog enkele dagen te gaan in het haast afgelopen jaar heeft hij het alvast formeel afgesloten en 2020 verwelkomd met het afschieten van een pagara.

Het feest is daarna voortgezet met culturele optreden, muziek en dans.