fbpx

Riad Nurmohamed neemt roer over op OW

GFC NIEUWS- Vandaag heeft minister Riad Nurmohamed het roer overgenomen op het ministerie van Openbare Werken(OW) van zijn voorganger Vijay Chotkan. Bij deze gelegenheid heeft de directeur van OW de heer Soman namens, het personeel het woord gevoerd.

Minister Nurmohamed, die een korte toepspraak hield, heeft de directeur en het personeel toegesproken en zijn dank uitgesproken aan de minister, directeur en het personeel. Hij heeft kort uitgelegd hoe het beleid eruit zal zien. Nurmohamed gaf ook aan dat hij maandag intern hearings zal houden en alle afdelingen zal bezoeken. Later komen de districten aan de beurt.

Hij gaf aan dat er hard gewerkt zal worden omdat de samenleving hoge verwachting heeft van dit ministerie. Daarom heeft de nieuwe minister minimaal 15 management en controle mechanismen vastgesteld voor een quick scan van het ministerie. De resultaten zullen aan de staf en de Raad van Ministers(RvM) worden voorgehouden samen met het nieuwe beleidsplan. Dit zijn voorwaarden gesteld om het ministerie goed te kunnen leiden, op basis van goed bestuur.

OOK INTERESSANT
Sukkelende Maatschappelijke dienst Sozavo versterkt met voertuigen

Tegen 11.00 uur tekenden minister Ronnie Benschop, gemachtigde van minister Vijay Chotkan en de nieuwe minister Riad Nurmohamed het protocol van overdracht. Volgens de nieuwe bewindsman op OW, is alles vlot en goed verlopen.