fbpx

RGD Gezondheidscentrum Nickerie opgeleverd

Voor de RGD is er vanmorgen te Nickerie een succesvolle en heugelijke week afgesloten met de bouwkundige oplevering en aansluitend daarop de sleuteloverdracht van het nieuw gezondheidscentrum (gc) te Nieuw Nickerie. Deze week hebben de bouwkundige opleveringen van het RGD Centraal apotheek Magazijn (CAM) te Uitvlugt, gevolgd door gezondheidscentra te Onverwacht en Limesgracht plaatsgevonden.

Alle vier gebouwen zijn tot stand gekomen door financiering van de Islamic Development Bank (IsDB). De aannemers voor dit traject waren Vasilda en Kiesel die het hebben klaargespeeld om binnen de vastgestelde bouwtijd de werkzaamheden af te ronden. Ook de Surinaamse overheid heeft een belangrijke bijdrage geleverd tijdens het proces.

OOK INTERESSANT
Jongeren Nickerie grijpen aanbod AWJ aan om computervaardigheden te leren

RGD-directeur Edwin Noordzee dankt alle stakeholders voor hun bijdrage en belooft dat de dienstverlening met deze aanwinsten zeker op een hoger niveau geboden kunnen worden aan de cliënten.

De komende tijd zal er gewerkt worden aan de secundaire zaken rond de gebouwen, zoals de terreinen, de beveiliging en de inrichting. Zodra dat is afgerond kan de gemeenschap uitkijken naar de officiële ingebruikname van de dienstencentra.(GFC)