fbpx

RGD ’er Sherida Boldewijn Verpleegkundige 2019

Tijdens de verkiezing van Verpleegkundige van het jaar 2019 is Sherida Boldewijn van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), uit een groep van twintig genomineerden uitverkoren tot Verpleegkundige van het jaar 2019.

Deze titel zal ze gedurende de komende twee jaar mogen dragen. De Vereniging van Verpleegkundigen in Suriname organiseert deze verkiezingen periodiek waarbij de verschillende gezondheidsinstellingen in ons land hun gezondheidswerkers mogen voordragen voor deze eer.

Zuster Boldewijn is procescoördinator op Gezondheidscentrum (GC) Geyersvlijt alwaar ze verantwoordelijk is voor de goede gang van de dagelijkse processen.

BEKIJK OOK
Man ingesloten voor twee afzonderlijke steekpartijen in Nickerie

Tijdens de viering van Dag der Verpleging op haar eigen GC vrijdag werd deze harde werker in de bloemetjes gelegd door haar collega’s en een delegatie van het hoofdkantoor onder leiding van de waarnemend algemeen directeur, Sebitadebie Gopal.

Gopal sprak namens de rest van de RGD-familie haar waardering uit voor het werk dat zuster Boldewijn doet en sprak de hoop uit dat ze als voorbeeld mag dienen voor de rest van haar collega’s.