fbpx
Restaurantmedewerker Mc Donalds Spanhoek besmet met het coronavirus

GFC NIEUWS- Een van de restaurantmedewerkers van fastfoodrestaurant Mc Donalds is besmet met het coronavirus.

Het bedrijf plaatste de volgende bekendmaking op haar Facebookpagina:

“Met pijn in ons hart moeten wij helaas bevestigen dat een van onze restaurantmedewerkers net als vele landgenoten besmet is met het coronavirus.

Onze werknemer is bij het constateren van een hoge lichaamstemperatuur naar huis gezonden met de opdracht zich te laten testen. Deze test is helaas positief uitgekomen. Onze overige medewerkers zijn momenteel in zelfquarantaine, en wij volgen hun toestand nauwlettend in samenwerking met de lokale gezondheidsautoriteiten.

Wij wensen ons crewlid een spoedig herstel.

McDonald’s houdt zich aan strikte kwaliteitscontroles, procedures voor hygiëne en netheid, en de gezondheid en veiligheid van onze gasten en werknemers zijn onze topprioriteit.

In dit kader is ons filiaal te Spanhoek thans gesloten voor grondige reiniging en desinfectie.

Om het welzijn van onze gasten en werknemers te waarborgen hanteren wij de volgende procedures en waar nodig zullen deze worden verscherpt. Het betreft in deze:

– Het screenen op temperatuur van een ieder voor het betreden van het restaurant.
– Het ontsmetten van de handen voor het betreden van het restaurant.
– Temperatuur controles worden 3x per shift gedurende de werktijd uitgevoerd
– Het verplicht dragen van een mond en neusmasker in combinatie met een face-shield gedurende de gehele shift
– Het continueren van ons streng periodiek handreinigingsprotocol

Ons Hermitage filiaal is normaal open. U kunt daar bij ons terecht in de Lobby, de Drive-Thru of via het plaatsen van een bestelling in de McDelivery Su app.

Wij hopen u hiermee te hebben geïnformeerd en herhalen ons beroep op iedereen om alle veiligheidsmaatregelen zoals voorgeschreven te blijven hanteren. Deze omvatten onder andere het dragen van een gedegen mond-en neusbedekking, het regelmatig en adequaat wassen en ontsmetten van de handen en het houden van een minimale afstand van 1.5 meter.”

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.