fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Restauranteigenaar vlak voor zijn echtgenote in stukken gehakt

GFC NIEUWS- De 67-jarige Eduard Neumeister, een eigenaar van een restaurant in Zuid-Afrika, werd gruwelijk vermoord, terwijl zijn vrouw machteloos toekeek.
Na de moord was het slachtoffer, dat uit Australië afkomstig is, onherkenbaar. Hij werd meer dan tien keer gestoken en in stukken gehakt door zijn brute aanvaller.
Eduard en zijn Duitse echtgenote, Margit Riebler, 62, zouden net gaan ontbijten in het restaurant, dat onderdeel is van hun woning in KwaZulu-Natal.
Eduard ging eerst naar buiten om twee van de Rottweilers te voeren toen hij werd neergeslagen door zijn aanvaller.
Margit beschreef voor de politie doe de twee mannen vervolgens verwikkeld raakten in een heftige worsteling. Tijdens de worsteling werd Eduard meerdere malen neergestoken. Uiteindelijk viel hij neer, waardoor zijn aanvaller dacht dat hij dood was.
De man rende vervolgens naar Margit, greep haar bij de keel en zei op dirigerende toon oM hem al het geld te geven.
Een zwaargewonde Eduard stond op in een poging zijn echtgenote te helpen.
De crimineel greep vervolgens naar een kapmes en keerde zich weer tot Eduard. Hij hakte een paar keer in op de man, die uiteindelijk dood neerviel.
Margit was intussen gevlucht op zoek naar hulp.
Toen ze met de politie arriveerde, was haar echtgenoot onherkenbaar. Hij was letterlijk in stukken gehakt.

OOK INTERESSANT
Oudste Hebreeuwse bijbel ter wereld breekt veilingrecord met $381 miljoen