fbpx
Restauranteigenaar vlak voor zijn echtgenote in stukken gehakt

GFC NIEUWS- De 67-jarige Eduard Neumeister, een eigenaar van een restaurant in Zuid-Afrika, werd gruwelijk vermoord, terwijl zijn vrouw machteloos toekeek.

Na de moord was het slachtoffer, dat uit Australië afkomstig is, onherkenbaar. Hij werd meer dan tien keer gestoken en in stukken gehakt door zijn brute aanvaller.

Eduard en zijn Duitse echtgenote, Margit Riebler, 62, zouden net gaan ontbijten in het restaurant, dat onderdeel is van hun woning in KwaZulu-Natal.

Eduard ging eerst naar buiten om twee van de Rottweilers te voeren toen hij werd neergeslagen door zijn aanvaller.

Margit beschreef voor de politie doe de twee mannen vervolgens verwikkeld raakten in een heftige worsteling. Tijdens de worsteling werd Eduard meerdere malen neergestoken. Uiteindelijk viel hij neer, waardoor zijn aanvaller dacht dat hij dood was.

De man rende vervolgens naar Margit, greep haar bij de keel en zei op dirigerende toon oM hem al het geld te geven.
Een zwaargewonde Eduard stond op in een poging zijn echtgenote te helpen.

De crimineel greep vervolgens naar een kapmes en keerde zich weer tot Eduard. Hij hakte een paar keer in op de man, die uiteindelijk dood neerviel.

Margit was intussen gevlucht op zoek naar hulp.

Toen ze met de politie arriveerde, was haar echtgenoot onherkenbaar. Hij was letterlijk in stukken gehakt.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…