fbpx
Facebook Pagelike Widget

Ressortvergadering PL Para-Oost druk bezocht

“Ik weet dat ik een kuiken ben in de politiek maar, met jullie steun ben ik er zeker van dat ik een productieve leghorn wordt.” Dit waren de krachtige woorden van de zelfverzekerde DNA-kandidaat , Dorien Jojosemito (21), vrijdagavond tijdens een druk bezochte ressortvergadering van Pertjajah Luhur (PL) te Para-Oost.

Op de lijst van V7 voor dit district staat zij op nummer twee namens de PL.

Jojosemito die binnenkort afstudeert als Bachelor in Economie, gaf het belang voor investeren in de agrarische sector aan. “Grondstoffen raken eens op. Het land zal dan een andere bron van inkomsten moeten hebben. Dit zal met name uit de agrarische sector moeten komen. We moeten ons vooral gaan specialiseren in deze sector”, vindt ze.

Tijdens de ressortvergadering heeft PL-voorzitter, Paul Somohardjo twee kernen geïnstalleerd. Deze zijn kern Accaribo en La Vigilantia. Somohardjo is ervan verzekerd dat door de samenwerking maximale zetelwinst in Para gegarandeerd is. De NPS zal met name een belangrijke rol spelen.

Somohardjo gaf in zijn toespraak ook aan dat V7 bij het verwerven van regeermacht onder andere ervoor zal zorgen dat ons geld waardevast wordt. Het zal volgens hem niet zo zijn dat de verhoging van Kinderbijslag zal worden teruggedraaid zoals dit door de NDP wordt gepropagandeerd.

Somohardjo: “Wi no e drai neks terug. We gaan er wel voor zorgen dat het geld dat u krijgt waardevast wordt. We moeten ervoor waken dat we terugkeren in de tijd van de drie nullen. Dit is de richting waarin de huidige regering het land brengt.”

Het maakt volgens Somohardjo niet uit hoeveel er wordt verhoogd aan Kinderbijslag en AOV. “Belangrijk is dat het geld waardevast is.”, aldus Somohardjo.

De overige V7 -partners waren bij deze gelegenheid sterk vertegenwoordigd. Richard Slijter, die op de lijst van de NPS te Para komt te staan, gaf aan dat de vertegenwoordiging van de partners een bedoeling heeft. “We moeten laten zien dat we één zijn.”

Zaken gaan niet goed in het land. Men misleidt het volk en daar zegt Slijters veel moeite mee te hebben. Er worden volgens hem beloftes gedaan die in de uitvoer niet realiseerbaar zijn.

Vertegenwoordiger van de VHP, Soeshma Bahadoer, gaf namens haar partij de boodschap mee te stemmen op V7 voor een beter en veilig leven.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…