fbpx
Ressortraad Houttuin maakt best geslaagden weer blij

strong>GFC NIEUWS- Voor de vierde keer heeft Ressortraad (RR) Houttuin de best geslaagden van scholen in het resort gehuldigd.

Het Houttuin Stuka Basie-project is ook dit jaar een groot succes dankzij de ondersteuning van de bedrijven Staatsolie en Kuldipsingh.

In de Staatsolie Conference Room te Tout Lui Faut hebben de aanwezigen kunnen genieten van live muziek en een aantal motivatiespeeches. Dit wordt het laatste jaar dat dit project in deze zittingstermijn voortgezet wordt.

De best geslaagden van de GLO waren Diya Sitaldien (OS Houttuin 1), Xudir Kromotirto (OS Houttuin 2), Nathan Bhikhie (OS Djjkveld), Archana Jagroep (OS Tout Lui Faut) en Adesh Manna (Alexander Sweetschool).

Kromotirto werd met 64 punten uitgeroepen tot overall de beste, waarvoor hij van RR Houttuin een extra enveloppe kreeg.

De VOJ Houttuin, de enige muloschool in het ressort Houttuin, kende dit jaar zowel voor de A- als B-richting elk 2 best geslaagden.

Voor de A-richting waren dat Andelina Gajo en Jamecha Pinas en voor de B-richting Amisha Boedhoe en Hesron Eiflaar.

Er was een extra huldiging voor Raveen Lowtoe, die afgestudeerd is op de Anton de Kom Universiteit van Suriname, studierichting Economie.

Lowtoe is de eerste student uit Houttuin die via de Scholengemeenschap Sanatan Dharm (SGS) is afgestudeerd.

Ze hield ook een motivatiespeech voor de jonge best geslaagden.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…