fbpx
Ressortraad Blauwgrond start met Covid-Brigade

GFC NIEUWS- De Ressortraad (RR) van Blauwgrond is met een Covid-19-voorlichtingscampagne gestart.

De RR die in samenwerking met de bestuursdienst de Covid-Brigade vormt gaat huis-aan-huis om de samenleving te informeren, controleren en stimuleren om extra op haar gezondheid te letten en zich strikt aan de Covid–19-regels te houden.

De kick-off van de bewustwordingscampagne werd aan de Pisangrodjostraat in het ressort Blauwgrond gegeven. Districtscommissaris Ricardo Bhola vraagt de totale gemeenschap van Paramaribo om zo weinig mogelijk direct menselijk contact te hebben en zich niet in de massa te begeven.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…