fbpx
Ressortbestuur NDP Welgelegen laat grofvuil ophalen

GFC NIEUWS- In opdracht van de coördinator van de NDP voor het ressort Welgelegen, Rabin Parmessar, is het ressortbestuur van de subafdeling Welgelegen gestart met de actie, “Ophaal grofvuil”.

Het bestuur dat onder leiding staat van Patricia Maayen, is zaterdag gestart met deze actie en is bedoeld om de bewoners van Welgelegen bewust te maken van het belang van een schone omgeving, tegelijkertijd krijgen zij de gelegenheid om zich te ontdoen van hun grofvuil en die op bermen langs de straat te plaatsen, waarna het gratis wordt opgehaald.

“Ik heb dit initiatief samen met het ressortbestuur genomen, omdat een schone omgeving het leven veraangenaamt, maar ook vanwege de heersende dengue is het van belang het grofvuil op te ruimen”, zegt Parmessar.

De buurtbewoners zijn druk bezig met het verzamelen van hun grofvuil en dit op de bermen te plaatsen. Het is een hele grote actie geworden, jong en oud zijn allemaal gemotiveerd om hun bijdrage te leveren.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…