fbpx

Republic Bank maakt Huize Ashiana blij met gerenoveerde toiletgroepen

Vol vreugde hebben het personeel en de bewoners van Huize Ashiana gisteren de elf gerenoveerde toiletgroepen van de ziekenboeg in gebruik mogen nemen.

Dit renovatieproject maakt deel uit van het sociaal maatschappelijk programma van Republic Bank, ‘The Power to Make A Difference’.

De bank gelooft er sterk in dat goede sanitaire voorzieningen van eminent belang is voor mensen, in het bijzonder voor onze seniorenburgers.

“Deze ouderen hebben op veel manieren dit land met trots gediend. En nu, in hun gouden jaren, is het van cruciaal belang dat ze worden behandeld met het respect, de zorg en de comfort die ze zo terecht verdienen. Het is niet alleen van cruciaal belang, maar vooral eerlijk en rechtvaardig”, aldus de directeur van de Republic Bank, Sean Husain.

BEKIJK OOK
Ramdin: ‘Onderlinge afhankelijkheid verplicht samenwerking voor mondiale oplossingen’

Huize Ashiana biedt onderdak aan ruim 280 seniorenburgers. Door gebrek aan liquide middelen was de leiding van het tehuis niet in staat de toiletgroepen optimaal te onderhouden, waardoor deze in verval zijn geraakt.

Directeur Ose Jabini, die tevens zijn laatste werkdag als directeur bij het bejaardentehuis doorbracht, sprak zijn hartgrondige dank uit aan de Bank en
bemoedigde het personeel van het tehuis om met extra zorg om te gaan met de gerenoveerde ruimtes.

Het project heeft negen maanden geduurd en de investering vanuit de Bank was SRD 385000.