fbpx
Republic Bank en Diakonessenhuis zetten nierdialyse centrum op voor kinderen

GFC NIEUWS- De Republic Bank heeft als sponsor officieel het project geïntroduceerd: de opzet van een nierdialyse centrum voor kinderen.

In samenwerking met het Diakonessenhuis zal er de komende maanden hard gewerkt worden aan het eerste nierdialyse centrum voor kinderen in Suriname.

“Middels het Republic Bank’s Power to Make A Difference programma zijn vele waardevolle projecten gefinancierd gedurende de afgelopen jaren, en dit project kan worden geclassificeerd als één met een zeer grote impact aangezien een belangrijke transformatie zal plaatsvinden in de kwaliteit van de gezondheidszorg voor kinderen met nierproblemen,” aldus Sean Husain, managing director, tijdens de kick-off van het project.

Middels de symbolische overhandiging van Husain aan de kinderarts bij het Diakonessenhuis, is het officiële startsein gegeven van dit project.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)